Flytt

Jag har förstått att det kan vara svårt att komma ihåg bloggnamn och allt var det är, och dessutom vill jag börja om på nytt, så jag har fixat en ny blogg som du gärna får gå in och kolla på om du vill. Blogglusten har kommit lite mer tillbaka, wihi!
 Jag kommer ändå ha kvar den här bloggen, för här finns också minnen. Ha det bra så ses vi i nästa kapitel :)

ebwe.blogg.se

Kramar Ebba


Vinden virvlar


Det verkar vara höst nu, på riktigt. Det blåser väldigt mycket och det är kallare på morgonen. Och skolan bara förtsätter, jag har snart glömt hur det känns att vara ledig. Visserligen lyser solen lite grann nu idag.
 Efter ett tag går jag in i något slags skolmönster, man vaknar vid halv sju, går upp, äter frukost och gör sig färdig. Packar väskan, cyklar, stannar, springer in i skolan, öppnar skåpet, går till lektionen. Lunch. Lektioner igen. Slutar, packar väskan, cyklar hem, pluggar. Sover.
 Jag tappar liksom bloggningen mitt i allt det här. Det är inte så kul att skriva om det här varje dag.

Jag hoppas ni har det bra :)

Tråkigt



De senaste veckorna när skolan har börjat har inte blogglusten varit så stor, jag är inte särskilt inspirerad att skriva om något speciellt men jag tänkte att ni kanske ville veta att jag fortfarande lever ;) Så hoppas ni har det bra i skolan, själv har jag nya läxor varje dag. Vi hörs väl snart, badaboomba!


RSS 2.0