Och så var det.



Idag började skolan igen, sista året! Kändes inte så jättespeciellt ändå, fast man undrade lite vart de förra niorna hade tagit vägen!

Vårt nya schema är rätt så hemskt, om jag får säga det själv, med sena dagar och nya lärare och långa mattelektioner. Men nu har vi i alla fall fått nya skåp, mycket bättre än de gamla! Förut hade vi kodlås, nu har vi nycklar.

Vi gick och spelade brännboll med parallellklassen och mitt lag vann, fast jag tyckte att det gick ganska dåligt... Nu börjar det.

a melody of river


bildlänk

Så imorgon börjar skolan igen. Jag har min nya kalender och min väska med saker och jag vill verklkigen inte gå in i mitt sista år i grundskolan. Samtidigt ska det bli spännande.

Så nu uppdateras bloggen inte lika ofta. Det kommer nog inte bli möjligt med tanke på arbetet jag kommer drunkna i...

När började/börjar ni skolan?

Vi höres

Med vänlig hälsning



Imorgon ska jag åka till Saga och det kommer vara kul innan skolstarten. Sedan så kommer jag gå ut med grannens hund och plocka undan lite för onsdag.

Femtonde augusti


Så, i övermorgon börjar skolan igen och jag kan inte påstå att jag är särskilt taggad för det. Jag börjar nian, så lite kul kommer det ändå bli.
 
Gårdagen spenderades som sagt i Stockholm och vi var på Lars Wallins utställning och gröna Lund. Vi hann med att åka mycket och vi hade en bra dag.

Idag kommer jag nog se på lite film och bara ha det bra. Vad ska ni göra idag?

Happy Birthday

Idag fyller min storasyster arton! Grattis! Vi ska gå på gröna lund och vara på valdemarsudde. Det kommer bli trevligt! Saras blogg: whenitcomesto.blogg.se

Jag vill bada



Jag vill verkligen bada. Jag kanske gör det efter maten. Fast det är säkert kallt i vattnet nu. Ja.

Uti vår hage



Ikväll ska jag inte göra så mycket, kanske jobba lite mer på Beckas design om jag orkar och sen gå och lägga mig tidigt tror jag. Min syster fyller arton imorgon så jag måste nog gå upp ganska tidigt.
 Sen kanske jag tar lite bilder i kvällssolen :)

Når inte ända fram



Just nu vill jag att sommaren vore längre, jag vill hinna med så mycket innan skolan börjar! Jag måste hinna se Harry Potter, träffa de kompisar jag saknar, fixa min gitarr och ta en massa foton i kvällssolen.

Bild från weheartit.

Du fångar mina drömmar när jag sover



Idag ska jag nog ta och ringa lite kompisar, det är trots allt bara några dagar till skolstart. Jag kommer försöka njuta av det så länge det går!

Vad ska ni göra idag?


Det slutar i augusti



Jag hade lite tråkigt i morse så jag började kladda lite... Resultatet blev helt okej tycker jag ;) Vad tycker ni?

Solen ler åt mig



Sommaren är så härlig!

Bild från weheartit.


Jag väntar här



Mitt på dagen


Shorts H&M, Linne Rut m.fl., Armband Pandora (Fyra berlocker)

Morgonen blev lite seg, tog precis en dusch och bestämde vad jag ska ha på mig. Dagen kommer troligen spenderas med att knåpa lite på en design till en kompis och sitta ute i solen och läsa. Och mysa med min fina katt :)

Toner som fyller hela mig


Jag går ut och tittar men ser inget



Fångade en bild på kvällshimlen och några fåglar som börjar ge sig av. Det känns så himla sorgligt. Känns som jag börjar gå in i nån sorts förberedelse på hösten och vinter och allt det mörka, så jag överlever. Jag vill att det ska vara ljust jämt.

Böcker jag läst



 - Eragon, Christopher Paolini. 

 - Natthimmel, Sofia Nordin.

 - Systrar i Jeans Fjärde sommaren, Ann Brashares.

 - Harry Potter och Fenixorden, J.K. Rowling.

 - Bröderna Lejonhjärta, Astrid Lindgren.

Lite tankar om design

Så blev det plötsligt en ny design, jag gjorde den idag och blev faktiskt ganska nöjd. Jag har haft så himla tråkigt och varit ensam hemma, så tillvaron ljusnade något när jag började på den här.

Och så var det med det. Kan inte fatta attt jag tyckte det var svårt förut! Och eftersom jag har en ny dator också så känns det mesta ganska bra.

Ska ta och ringa en kompis och sen blir det att rensa ut gamla kläder! Här kommer lite nya på tal om det.


T-Shirt Monki, Skjorta H&M, Skor Havaianas (fast de är inte särskilt nya utan passade in i bilden :P), Jeans H&M.

Vi höres


Hemma!

Härligt att vara hemma efter två veckor på olika håll! Första veckan var vi i skärgården, andra i Tänndalen. Riktigt kul var det och jätteskönt är det att få komma hem efter en sådan semester!

Har tyvärr inga bilder från resan, jag vet att det är jättesorgligt ;) aja, bra hade jag i alla fall.

Idag åkte jag då in till Eskilstuna och fick hem en tisha från Monki, en skjorta och ett par jeans från h&m, och också lite hårnålar och snoddar. Och en ny kalender till skolstarten. Skolan börjar ju snart. Suck.
 Ha det bra då!

Badaboomba! ;)


RSS 2.0