Blogguppehåll

Jag åker till skärgården om två dagar och kommer ha fullt upp innan dess, så därför blir det unga inlägg på två veckor tyvärr då jag åker till fjällen veckan efter det. Men sen kommer jag ha mycket att berätta! Ha det jättefint nu resten av sommarn ni med! :) kramar Ebba

Grönan!

Igår var jag på grönan med Eline, Saga och Becka. Vi hade väldigt kul och hann med ganska mycket faktiskt. Min syster kom hem från Paris idag också, hon har vart där i en vecka så det var kul att träffa henne igen. Hon hade köpt hem ett jättefint sovlinne med ett par shorts som var väldigt sköna, från en butik som heter "Oysho". Imorgon ska jag till Eline igen och skjuta pil och sova över, snart är ju riddardagarna och hon och jag ska vara med där och skjuta, som förra året. Längtar! Vi höres, byee!

Me and my guitar

Idag ska jag åka till Eline och skjuta lite pil och sånt. Ska åka alldeles strax :) ni får ha det bra idag :) vi höres

Design!

Nu är designen klar som ni ser och jag är väldigt nöjd för att vara min första design! Bakgrunden kommer härifrån och där fick jag också lite tips om design. Resten av tipsen kommer härifrån.

Bjuder på en bild...



Efter den här lilla nystarten har jag fixat en mejl för bloggen om ni vill kontakta mig; [email protected]. jag tänkte också starta veckans blogg och frågestund, men än så länge så är det ingenting.

Hur tyckte ni att designen blev?
Jag visste inte att det var så kul med bloggdesign... ha det bra på fredagsmyset!

Medeltiden



Snart är det riddardagarna, om en vecka faktiskt. Det ska bli jättekul för riddarna är så duktiga och jag älskar verkligen att gå runt och kolla på allt fint. Dessutom går jag på bågskytte och då kan man få möjlighet att skjuta under uppvisningen :)
 Det är varje år här i lilla Mariefred och det är verkligen kul. Också kommer folk från många olika städer för att kolla, för riddargruppen kommer bara hit och till Globen. De kommer från Gotland om någon undrar.

Är mycket taggad! Jag har fixat en liten medeltidsoutfit som jag kanske visar också. Snart kommer designen också, det är bara små detaljer kvar.

Om ni vet svaret på min designfråga skulle jag bli mycket tacksam, jag kan länka er i ett inlägg om ni vill :)

Och på måndag blir det Grönan! Jippi!


Nästan klar

Jag har en liten designfråga till någon duktig läsare därute!
Vet ni hur man ändrar texten i menyn? Jag har fixat överskrifterna till menyn, men det är fortfarande en tråkig text under...

Hoppas någon vet hur man gör!

Headerfrågetecken



Wiiii, är lite glad just nu för jag har faktiskt kommit någon vart på designen! Jag kan inte precis säga att det är klart, men det har blivit en bakgrund och någon början på en header... Det skulle vara jättebra om ni skrev en kommentar om vilken som är er favoritbild från min lilla blogg som skulle kunna funka som header.

 Nu tar jag däremot en paus från datorn lite och så skriver jag mer senare. Jag ska kolla på Doctor Who.

Tjoheej


Grattis Victoria

Min dag börjades med en frukost ute på däck i solen. Det var väldigt mysigt med kryssningen, och Helsingfors var en jättefin och mysig stad.

I alla fall fyller ju prinsessan år idag, som många säkert vet :) Jag hoppas att hon får det bra idag.


Hemma

Idag kommer jag hem så jag skriver mer om vad jag har gjort då :) Här är i alla fall "Last Friday Night". Vet att den inte precis är ny men jag gillar att Rebecca Black är med. Hon är nog betydligt mer omtyckt nu! Diggar också att Darren Criss är med...


En dikt som jag tycker om



Demons run when a Good Man goes to war.
Night will fall and drown the sun,
When a Good Man goes to war.
Friendship dies and true love lies.
Night will fall and the dark will rise,
When a Good Man goes to war.
Demons run but counts the cost,
The battle's won but the child is lost.
- Alex Kingston, Doctor Who


Tidsinställt

Nu är jag på båten till Helsingfors, och jag har fixat lite tidsinställda inlägg till torsdag :)



Åh jag vill verkligen åka till Grönan. Känns som en halv eveighet sen sist. Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge. Typ.


Helsingfors

Jag kommer åka iväg imorgon och kommer hem på torsdag. Under tiden så kanske det blir lite tidsinställda inlägg om jag hinner fixa det imorgon. Jag ska åka på kryssning till Finland med familjen i alla fall :) ni får ha det bra!

Blå himmel

Hos mig är det vackert väder så jag sitter ute och myser. Det jobbiga är att det är så mycket mygg! Aja, det får man tåla... Sommaren räcker ju inte året om.

Harry Potter Premeire

Igår var det premiär och det visades live från bland annat facebook och youtube. Här är några av kändisarna som dök upp för sista gången tillsammans.






Avslutar med en bild på Darren Criss från "A very Potter musical" Han verkar för härlig, precis som de andra skådisarna! Vem tyckte du var finast klädd av dem? Jag tycker Emma Watson såg helt fantastisk ut!



Ha det bra ikväll! :) Och förresten, glöm inte klockan sju på kanal fem ikväll, där är det extramaterial från nya filmen som visas!

UPDATE: Bilderna kommer från http://www.socialitelife.com/

Vill till grönan nuuu!

För två år sen åkte jag och Eline till Grönan för första gången själva. Det var riktigt kul så det har blivit något av en tradition. Jag tänker inte skriva mycket mer och låter bilderna från 2009 tala för sig själva!



Sista bilden blir väl något jag bjuder på för att det är Harry Potter-premiär snart. Jag kommer gråta, det lovar jag. Det är ju trots allt något vi alla har växt upp med, och snart är allt slut. Sorgligt! ;)


Last friday night

Idag blir det dammsuga hela huset, vara kattvakt och försöka hitta på lite design till bloggen :) med andra ord lite fullt upp, men det gör inget för mig.

Däremot är det lite irriterande när bakrunden man vill ha bara bråkar hela tiden...snart ger jag upp! Jag tänkte i alla fall att den här designen kommer gå i ljusrosa, beige, vitt. Förhoppningsvis blir det väl bra tillslut...



Åh jag vill bada!!! Men här hemma är det inte så kul att bada själv, jag får väl välja ut bilder till headern istället...;) seee yaa


Sommaren är kort

Jaja, det var några dagar sen sist. Men nu när vädret är så fint vill jag vara ute så mycket som möjligt, och dessutom har jag huvudvärk och halsont... Men jag funderar på att knåpa ihop en liten design med hjälp av några fina sidor jag hittat! Förhoppningsvis blir det något eget tillslut... Såg ni på Harry Potter-innan premiären? Jag började nästan gråta, att det är slut snart, det förstår jag inte. Ha det bra då, så skriver jag mer snart :) byee

Vatten

Igår kom några kompisar till familjen och det var jättetrevligt. Vi badade och bastade, grillade och hade det mysigt. De sov över, men nu har de åkt hem igen... Jag har inte så mycket mer att säga, ha det bra!

Värme

foto: Eline


Bjuder på en mycket fin bild på söta Carro och lite mindre söta jag...;) Jag ser ut som en helt annan person!

Imorgon kommer min familj få besök av några kompisar, och jag vill inte vara en tråkig asocial person som gör blogginlägg när de är här ;) Så ni får vänta till efter helgen!

Jag la för ett tag sen upp bilder från Klubbholmen, och det är tagna med Carros kamera. Jag vet inte exakt vem som tog vilken bild men det är jag och carro som tagit de mesta av bilderna, och kanske tog Amanda eller Eline också ;)

Jag måste säga att ni får en trevlig helg och hoppas det blir sol där ni bor! :)


Klubbholmen


RSS 2.0